Over mij

Over Stefan Poutsma

Stefan Poutsma

Over mij

Mijn naam is Stefan Poutsma en ik ben 27 jaar. Samen met mijn vriendin en ons hondje Cooper ben ik woonachtig in Groningen. Naast In Topvorm Coaching werk ik parttime bij fietsenzaak BikeLife te Roden. Velen van jullie zullen mij kennen van mijn carrière als topsporter. Als wielrenner heb ik namelijk zes seizoenen voor Cycling Team Jo-Piels gefietst. Wegens hartritmestoornissen is het voor mij helaas onmogelijk geworden om nog topsport te kunnen beoefenen. Ondanks dat ik de wielersport als renner heb moeten verlaten, kan ik nog altijd niet zonder mijn mountainbike en racefiets. Mijn passie voor de wielersport en het werken met mensen zijn aspecten die ik graag terugzie in mijn bedrijf In Topvorm Coaching.

Wat heb ik gedaan en waar kom ik vandaan?

Op wat voor manier ga ik te werk en waarom?

Neem contact op voor vragen en advies!

Wat zeggen anderen?

Al mijn werk komt eigenlijk via via tot stand. Daarom leek het mij leuk om hier een aantal ervaringen te vermelden van sporters die ik begeleid. Het zegt immers meer wat zij over mij zeggen dan wat ik zelf roep. Wel voeg ik er graag aan toe dat deze toppers het uiteindelijk zelf hebben gedaan. Ik heb ze in het zadel geholpen maar zij zijn zelf degene die met hun passie en commitment de pedalen hebben rond getrapt.

Joram van Doorn

Joram van Doorn

"Dankzij de schema's van Stefan vloog ik in 1 week over ruim 10.000 hoogtemeters. #Stelviochallenge #Marmotte”

egbert darwinkel

Egbert Darwinkel

"Stefan gaat zeer enthousiast te werk. Mede dankzij zijn schema's volbracht ik een 495 km lange tocht in 23 uur.”

klaas bos referentie

Klaas Bos

"Wat Stefan heel goed doet is rekening houden met de tijd die jij beschikbaar hebt. En hij houdt steeds goed in de gaten hoe het met je gaat.”